Kokeile kuukausi maksutta

Huurteelle 7,5 miljoonan euron sopimus Norjassa

Huurre on solminut 7,5 miljoonan euron sopimuksen keskusvaraston ja jakelukeskuksen toimittamisesta Asko Rogalandille Norjassa. Asko Rogaland kuuluu norjalaiseen elintarvikealan vähittäis- ja tukkukauppaketjuun NorgesGruppeniin.

Huurre on solminut 7,5 miljoonan euron sopimuksen keskusvaraston ja jakelukeskuksen toimittamisesta Asko Rogalandille Norjassa. Asko Rogaland kuuluu norjalaiseen elintarvikealan vähittäis- ja tukkukauppaketjuun NorgesGruppeniin.

Huurre Norwayn tekemä sopimus sisältää 25 000 neliömetrin suuruisen kylmävaraston toimituksen Stavangerin ulkopuolelle. Rakennusprojektiin kuuluvat muun muassa seinät, kylmätilat ja ovet. Projekti toteutetaan 2008 syyskuun loppuun mennessä.

Huurre on aikaisemmin toimittanut Askolle muun muassa keskusvaraston ja jakelukeskuksen Osloon ja Bergeniin sekä useita pienempiä kylmätiloja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Huurteelle 7,5 miljoonan euron sopimus Norjassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat