Kokeile kuukausi maksutta

Kauppakamari: Helsingin keskustatunnelille varattava tila asemakaavassa

Helsingin seudun kauppakamari pitää erittäin tärkeänä, että mahdollisuus Helsingin keskustatunnelin rakentamiseen säilytetään varaamalla sille tarvittava tila asemakaavassa. Kauppakamarin varatoimitusjohtaja Jorma Nyrhilän mukaan keskustatunneli on tärkeä sekä Helsingin että koko metropolialueen kannalta, ja se lisää seudun kilpailukykyä.

Helsingin seudun kauppakamari pitää erittäin tärkeänä, että mahdollisuus Helsingin keskustatunnelin rakentamiseen säilytetään varaamalla sille tarvittava tila asemakaavassa. Kauppakamarin varatoimitusjohtaja Jorma Nyrhilän mukaan keskustatunneli on tärkeä sekä Helsingin että koko metropolialueen kannalta, ja se lisää seudun kilpailukykyä.

”Tunneli helpottaa liikennöintiä Helsingin keskustaan ja keskustassa sekä antaa uusia mahdollisuuksia keskusta-alueen elävöittämiseen ja kävelykeskustan laajentamiseen, kun merkittävä osa autoliikenteestä siirtyy katuverkosta maan alle”, sanoo Nyrhilä.

Hän perustelee keskustatunnelin rakentamista myös kaupungin uusien asuin- ja työpaikka-alueiden, kuten Jätkäsaaren ja Sörnäisten aiheuttamalla liikenteen lisäyksellä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kauppakamari: Helsingin keskustatunnelille varattava tila asemakaavassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat