Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuslupien kuutiomäärä kasvoi 26 prosenttia lokakuussa 2007

Rakennuslupia myönnettiin kuluvan vuoden lokakuussa yhteensä 4,3 miljoonalle kuutiometrille, mikä on 26 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Kuutiomäärät kasvoivat kaikissa rakennustyypeissä lukuun ottamatta maatalousrakennuksia. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuslupatilaston ennakkotiedoista.

Rakennuslupia myönnettiin kuluvan vuoden lokakuussa yhteensä 4,3 miljoonalle kuutiometrille, mikä on 26 prosenttia enemmän kuin vuosi sitten. Kuutiomäärät kasvoivat kaikissa rakennustyypeissä lukuun ottamatta maatalousrakennuksia. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuslupatilaston ennakkotiedoista.

Kuluvan vuoden tammi-lokakuussa rakennuslupia myönnettiin kaikkiaan lähes 50 miljoonan kuutiometrin edestä, mikä on 14 prosenttia enemmän kuin vastaavana aikana vuotta aiemmin. Liike- ja toimistorakennuksille myönnettyjen lupien kuutiomäärä kasvoi noin kolmanneksen vuotta aiemmasta. Teollisuus- ja varastorakennuksille myönnettyjen lupien kuutiomäärä kasvoi 39 prosenttia.

Asuntorakentamiseen myönnettyjen lupien määrä sen sijaan väheni edellisvuotisesta. Rakennusluvan sai 28 746 uutta asuntoa, mikä on 8 prosenttia vähemmän kuin tammi-lokakuussa vuosi sitten.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuslupien kuutiomäärä kasvoi 26 prosenttia lokakuussa 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat