Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisen luottamus koheni joulukuussa

Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n tuoreen suhdannetiedustelun mukaan rakentamisen luottamus koheni joulukuussa hieman marraskuun tasosta. Indikaattorin saldoluku oli joulukuussa +14, kun se oli marraskuussa +12. Pitkän ajan keskiarvo on -1.

Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n tuoreen suhdannetiedustelun mukaan rakentamisen luottamus koheni joulukuussa hieman marraskuun tasosta. Indikaattorin saldoluku oli joulukuussa +14, kun se oli marraskuussa +12. Pitkän ajan keskiarvo on -1.

Luottamusindikaattorin osa-alueista tilauskannan saldoluku kohosi +23:een marraskuun +22:sta. Lukema on selvästi yläpuolella keskiarvon, joka on -9. Myös henkilökuntaodotuksen saldoluku koheni +5:een, kun se oli marraskuussa +3. Lukema jäi kuitenkin edelleen alle keskiarvon, joka on +7. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen luottamus koheni joulukuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat