Kokeile kuukausi maksutta

VVO varautuu vuokra-asuntotuotannon kasvattamiseen pk-seudulla

VVO varautuu vuokra-asuntotuotannon kasvattamiseen pääkaupunkiseudulla. Yhtiö haki tarkoitusta varten lisärahoitusta kuukausi sitten liikkeelle laskemallaan 18 miljoonan euron vaihdettavalla pääomalainalla, joka ylimerkittiin. Lainaa merkittiin yli 47 miljoonalla eurolla, joten merkintöjä jouduttiin leikkaamaan lainaehtojen mukaisesti.

VVO varautuu vuokra-asuntotuotannon kasvattamiseen pääkaupunkiseudulla. Yhtiö haki tarkoitusta varten lisärahoitusta kuukausi sitten liikkeelle laskemallaan 18 miljoonan euron vaihdettavalla pääomalainalla, joka ylimerkittiin. Lainaa merkittiin yli 47 miljoonalla eurolla, joten merkintöjä jouduttiin leikkaamaan lainaehtojen mukaisesti.

Vuoden 2008 tuotanto-ohjelmaa suunniteltaessa VVO on varautunut noin 700 vuokra-asunnon uustuotannon aloitukseen. Näistä valtaosa on korkotukiasuntoja. Yhtiön mukaan kohteiden aloittaminen nykyisillä korkotukiehdoilla on kuitenkin haasteellista.

VVO suuntasi pääomalainansa osakkeenomistajiensa merkittäväksi. Pääomalainaa merkitsi yhteensä 25 osakkeenomistajaa, jotka edustavat 89 prosenttia yhtiön osakekannasta.

Lainan pääomalle maksetaan kiinteää vuotuista korkoa 6,0 prosenttia. Laina-aika on kolme vuotta. Lainaan liittyy oikeus vaihtaa velkakirjat 540 000 yhtiön uuteen A-osakkeeseen. Osakkeen vaihtokurssi on 33,33 euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VVO varautuu vuokra-asuntotuotannon kasvattamiseen pk-seudulla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat