Kokeile kuukausi maksutta

YIT aloittamassa Viinikkalan logistiikkakeskittymän II-vaiheen Vantaalla

YIT Rakennus Oy on aloittamassa Viinikkalan logistiikkakeskittymän II-vaiheen rakennustyöt Vantaalla. Työt käynnistyvät Berner Oy:n uuden logistiikka- ja varastokeskuksen rakentamisella. Nyt rakennettavan kokonaisuuden pinta-ala on noin 34 000 neliötä, joista Bernerin tilat lohkaisevat noin 20 000 neliötä.

YIT Rakennus Oy on aloittamassa Viinikkalan logistiikkakeskittymän II-vaiheen rakennustyöt Vantaalla. Työt käynnistyvät Berner Oy:n uuden logistiikka- ja varastokeskuksen rakentamisella. Nyt rakennettavan kokonaisuuden pinta-ala on noin 34 000 neliötä, joista Bernerin tilat lohkaisevat noin 20 000 neliötä.

Logistiikkakeskus sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa. Logistiikkakeskittymän ensimmäisessä vaiheessa rakennettiin muun muassa vieressä sijaitseva DHL:n Suomen toimintojen pääkonttori sekä sen terminaali- ja varastotilat.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT aloittamassa Viinikkalan logistiikkakeskittymän II-vaiheen Vantaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat