Kokeile kuukausi maksutta

Asuntomessujen vuoden 2008 apurahat energiatehokkuuden tutkimiseen

Suomen Asuntomessujen myöntämät Casa Humana -apurahat suunnataan tänä vuonna asumisen energiatehokkuuden parantamiseen tähtäävään tutkimukseen, kokeiluun ja kehittämiseen. Apurahat julkistetaan toukokuussa ja ne ovat enintään yhteensä 25 000 euroa.

Suomen Asuntomessujen myöntämät Casa Humana -apurahat suunnataan tänä vuonna asumisen energiatehokkuuden parantamiseen tähtäävään tutkimukseen, kokeiluun ja kehittämiseen. Apurahat julkistetaan toukokuussa ja ne ovat enintään yhteensä 25 000 euroa.

Suomen Asuntomessut on myöntänyt vuodesta 1981 lähtien asuntomessurahastosta apurahoja, tutkimusmäärärahoja ja tunnustuspalkintoja asuntoasioihin kohdistuvaan soveltavaan tutkimukseen ja kokeilevaan toimintaan. Apurahoilla ja palkinnoilla on tuettu muun muassa lapsen asemaa asumisessa, asumisen terveyttä ja ekologista asumista edistäviä tutkimuksia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntomessujen vuoden 2008 apurahat energiatehokkuuden tutkimiseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat