Espoon kaupunginhallitus hyväksyi SRV:n suunnitteluvarauksen tornitaloista

Espoon kaupunginhallitus on hyväksynyt SRV:n suunnitteluvarausanomuksen tulevan Keilaniemen metroaseman päälle rakennettavista asuintornitaloista Tapiolassa. Alueelle on suunnitteilla neljä 27-28 -kerroksista taloa, joihin tulee yhteensä noin 370 asuntoa. Rakennusoikeutta meren rannan tuntumassa olevalla alueella olisi noin 50 000 kerrosneliömetriä. Talojen alle on kaavailtu nelitasoista pysäköintilaitosta.

Espoon kaupunginhallitus on hyväksynyt SRV:n suunnitteluvarausanomuksen tulevan Keilaniemen metroaseman päälle rakennettavista asuintornitaloista Tapiolassa. Alueelle on suunnitteilla neljä 27-28 -kerroksista taloa, joihin tulee yhteensä noin 370 asuntoa. Rakennusoikeutta meren rannan tuntumassa olevalla alueella olisi noin 50 000 kerrosneliömetriä. Talojen alle on kaavailtu nelitasoista pysäköintilaitosta.

image

Karhusaarentie on tarkoitus kattaa puistokannella, jonka päälle tulisi asuintalojen lisäksi runsaasti viheraluetta. Asunnot olisivat sekä omistusasuntoja että kovan rahan vuokra-asuntoja.

Rakentamisaikataulu nivoutuisi yhteen Keilaniemen metroaseman rakentamiseen. Aikatauluun vaikuttaa myös tunnelointiratkaisu, joka riippuu esimerkiksi tieviranomaisten lupakäsittelystä. Rakentaminen voisi alkaa vuonna 2010, jolloin talot valmistuisivat samaan aikaan metroaseman kanssa vuonna 2012.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon kaupunginhallitus hyväksyi SRV:n suunnitteluvarauksen tornitaloista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat