Espoon Tuomarilaan kaavaillaan kahta kerrostaloa

Espoon kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt eilisessä kokouksessaan Tuomarilan asemakaavan muutosehdotuksen asetettavaksi nähtäville. Tuomarilassa ollaan muutamassa rakentamaton teollisuus-, toimisto- ja varastorakennusten 0,42 hehtaarin kokoinen korttelialue kerrostaloalueeksi. Kortteliin tulee kaksi nelikerroksista kerrostaloa, joiden kerrosala on yhteensä 3 200 kerrosneliömetriä.

Espoon kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt eilisessä kokouksessaan Tuomarilan asemakaavan muutosehdotuksen asetettavaksi nähtäville. Tuomarilassa ollaan muutamassa rakentamaton teollisuus-, toimisto- ja varastorakennusten 0,42 hehtaarin kokoinen korttelialue kerrostaloalueeksi. Kortteliin tulee kaksi nelikerroksista kerrostaloa, joiden kerrosala on yhteensä 3 200 kerrosneliömetriä.

Alue sijaitsee Tuomarilantien varressa Tuomarilan aseman läheisyydessä. Kerrostalot rakennetaan paikoituskannen päälle. Piha-alueet sijoittuvat rakennusmassojen eteläpuolella puistoon avautuvan pihakannen päälle. Autopaikat sijaitsevat kansirakenteen alla katutasossa tontin pohjoisosassa.

Sen sijaan kaupunkisuunnittelulautakunta jätti Saunaniemi I:n asemakaavaehdotuksen pöydälle seuraavaan 30. tammikuuta pidettävään kokoukseensa. Noin 20 hehtaarin alueelle suunniteltu kokonaiskerrosala on 16 600 kerrosneliömetriä. Suunnitellusta rakennusoikeudesta on pientaloja yhteensä 15 600 kerrosneliötä ja julkisia palvelutiloja 1 000 kerrosneliötä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon Tuomarilaan kaavaillaan kahta kerrostaloa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat