Espoonlahden uimahalliin suunnitellaan 16 miljoonan euron laajennusta

Espoon liikuntalautakunta on hyväksynyt eilisessä kokouksessaan Espoonlahden uimahallin perusparannusta ja laajennusta koskevan tarveselvityksen annettavaksi kiinteistölautakunnalle. Perusparannuksen ja laajennuksen alustava kustannusennuste on 16 miljoonaa euroa.

Espoon liikuntalautakunta on hyväksynyt eilisessä kokouksessaan Espoonlahden uimahallin perusparannusta ja laajennusta koskevan tarveselvityksen annettavaksi kiinteistölautakunnalle. Perusparannuksen ja laajennuksen alustava kustannusennuste on 16 miljoonaa euroa.

Vuonna 1983 rakennettuun uimahalliin tehtiin pienimuotoinen korjaus kolme vuotta sitten. Nykyisellään uimahalli on osoittautunut alueen palvelutarpeeseen nähden liian pieneksi ja ahtaaksi. Myös hallin tekniikka on vanhentunut.

Laajennus käsittää useampia allaslisäyksiä. Uimahalliin rakennetaan hyppyallas, johon tulee sekä ponnahduslaudat että hyppykerrokset. Lisäksi rakennetaan vesivoimistelu- ja terapia-allas, kaksi poreallasta sekä kylmävesiallas. Yhteensä vesipinta-ala lisääntyy yli 500 neliömetrillä.

Uusien allastilojen ohella lisätään puku-, sauna- ja pesutiloja sekä huolto- ja varastotiloja.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoonlahden uimahalliin suunnitellaan 16 miljoonan euron laajennusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat