Kokeile kuukausi maksutta

EU Invest osti kiinteistöjä Okalta

Tanskalainen kiinteistökehitykseen ja -sijoitukseen erikoistunut EU Invest A/S on ostanut Lemminkäinen-konserniin kuuluvalta Oka Oy:ltä kolme liikekiinteistöä. Kiinteistöt sijaitsevat Heinolassa, Porvoossa ja Sysmässä. Lisäksi yhtiöt sopivat seitsemän muun liikekiinteistön kaupasta.

Tanskalainen kiinteistökehitykseen ja -sijoitukseen erikoistunut EU Invest A/S on ostanut Lemminkäinen-konserniin kuuluvalta Oka Oy:ltä kolme liikekiinteistöä. Kiinteistöt sijaitsevat Heinolassa, Porvoossa ja Sysmässä. Lisäksi yhtiöt sopivat seitsemän muun liikekiinteistön kaupasta.

Heinolan liikerakennuksen pinta-ala on noin 6 000 neliötä, Porvoon rakennuksen noin 7 000 neliötä ja Sysmän rakennuksen noin 2 200 neliötä. Kaikki kohteet on vuokrattu pitkäaikaisilla sopimuksilla Tokmanni-konsernille. Lisäksi Porvoon kiinteistössä on toisena käyttäjänä Lidl Suomi Ky:n päivittäistavarakauppa.

Loput seitsemän liikerakennusta, joiden kaupasta yhtiöt sopivat, valmistuvat vuosina 2008-2009. Anjalankosken noin 3 600 neliön rakennus, Asikkalan noin 3 500 neliön rakennus, Joutsan noin 2 500 neliön rakennus, Mäntyharjun noin 2 500 neliön rakennus, Nastolan noin 10 000 neliön rakennus sekä Orimattilan noin 4 260 neliön rakennus rakennetaan kaikki Tokmanni-konsernin käyttöön. Lisäksi Maskun Kalustetalo Oy:n ja Suomi-Soffa SSF Oy:n käyttöön tulee 3 000 neliöinen rakennus Heinolaan.

Okan neuvonantajana tehdyissä kiinteistökaupoissa ja kiinteistökehittäjänä kaikissa hankkeissa toimivat Nova Group Oy ja sen tytäryhtiö Nova Kiinteistökehitys Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “EU Invest osti kiinteistöjä Okalta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat