Kokeile kuukausi maksutta

ING Real Estate osti 70,5 miljoonalla eurolla Merikorttelin Helsingistä

Hollantilaiseen ING Group finanssiryhmään kuuluva, kiinteistöalalla toimiva ING Real Estate on ostanut 70,5 miljoonalla eurolla Helsingin Punavuoren Merikorttelin. Kiinteistön myyjänä toimi konsortio, jonka muodostavat Merrill Lynch, O’Connor Capital Partners ja Genesta Property Nordic.

Hollantilaiseen ING Group finanssiryhmään kuuluva, kiinteistöalalla toimiva ING Real Estate on ostanut 70,5 miljoonalla eurolla Helsingin Punavuoren Merikorttelin. Kiinteistön myyjänä toimi konsortio, jonka muodostavat Merrill Lynch, O'Connor Capital Partners ja Genesta Property Nordic.

Merikortteli on kuusikerroksinen, kokonaisen kaupunkikorttelin laajuinen toimisto- ja tuotantokiinteistö osoitteessa Pursimiehenkatu 29-31. Toimisto- ja muiden työtilojen lisäksi kiinteistössä on jonkin verran liike- ja varastotilaa sekä sisäpiha ja pysäköintihalli.

Kohteessa on vuokrattavaa tilaa noin 24 400 neliömetriä, josta liiketilaa on noin 1 300 neliötä. Merikorttelin tilojen käyttöaste on tällä hetkellä 87 prosenttia. Toimistotiloista noin 3 400 neliömetriä on vapaana, koska tiloissa tehdään parhaillaan remonttia.

Leimdörfer toimi kaupassa myyjäkonsortion neuvonantajana ja Andersson REIM ostajan neuvonantajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “ING Real Estate osti 70,5 miljoonalla eurolla Merikorttelin Helsingistä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat