Kokeile kuukausi maksutta

Jyväskylän kaupunginhallitus hyväksyi päiväkoti-koulun hankesuunnitelman

Jyväskylän kaupunginhallitus on hyväksynyt ydinkeskustan päiväkoti-koulun rakentamisen hankesuunnitelman sekä sen kustannusarvion, 4,8 miljoonaa euroa. Suunnitelman mukaan Puistokoulun yhteyteen rakennetaan lisärakennus päiväkodille, joka korvaa nykyisen Päivärinteen päiväkodin. Osa lisärakennuksen tiloista tulee päiväkodin ja koulun yhteiskäyttöön.

Jyväskylän kaupunginhallitus on hyväksynyt ydinkeskustan päiväkoti-koulun rakentamisen hankesuunnitelman sekä sen kustannusarvion, 4,8 miljoonaa euroa. Suunnitelman mukaan Puistokoulun yhteyteen rakennetaan lisärakennus päiväkodille, joka korvaa nykyisen Päivärinteen päiväkodin. Osa lisärakennuksen tiloista tulee päiväkodin ja koulun yhteiskäyttöön.

Hankesuunnitelman mukaan rakennussuunnittelu alkaa kuluvan vuoden alkupuolella. Urakkalaskenta ja hallinnolliset käsittelyt tehdään loppuvuodesta ja varsinaiset rakennustyöt käynnistyvät 2009 keväällä. Päiväkoti ja koulun laajennus sekä vanhan puolen muutokset opetustiloiksi valmistuvat keväällä 2010. Pihan rakentaminen tehdään kesällä 2010. Tilat otetaan käyttöön elokuussa 2010.

Seuraavaksi laajennusrakentamisen hankesuunnitelma etenee kaupunginvaltuuston käsittelyyn. Valtuusto käsittelee asiaa 7.1. pidettävässä kokouksessaan.

Itse Puistokoulun peruskorjauksesta on olemassa toinen hankesuunnitelma, josta päätetään myöhemmin. Peruskorjauksen alustava kustannusarvio on 3 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Jyväskylän kaupunginhallitus hyväksyi päiväkoti-koulun hankesuunnitelman”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat