Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöliitolta kiitosta KKO:n päätökselle

Kiinteistöliitto pitää myönteisenä Korkeimman oikeuden antamaa ratkaisua, jossa se velvoitti VVO Rakennuttaja Oy:n maksamaan asunto-osakkeiden ostajille hinnanalennusta asuntokaupan taloudellisen virheen perusteella. Päätöksen myötä rakennuttajat joutuvat kiinnittämään entistä enemmän huomiota asunto-osakeyhtiön taloussuunnitelman oikeaan sisältöön.

Kiinteistöliitto pitää myönteisenä Korkeimman oikeuden antamaa ratkaisua, jossa se velvoitti VVO Rakennuttaja Oy:n maksamaan asunto-osakkeiden ostajille hinnanalennusta asuntokaupan taloudellisen virheen perusteella. Päätöksen myötä rakennuttajat joutuvat kiinnittämään entistä enemmän huomiota asunto-osakeyhtiön taloussuunnitelman oikeaan sisältöön.

Kiinteistöliiton mukaan asunnon ostajan on voitava luottaa siihen, että rakennuttajayhtiö ammattilaisena arvioi asunto-osakeyhtiön hoitokustannukset niin hyvin kuin ennakolta on mahdollista, ja ostaja puolestaan voi suunnitella oman taloutensa luotettavalle pohjalle. Lisäksi asunnon ostajan on voitava luotettavasti vertailla uusien asuntojen hoitomenoja keskenään.

Lue tarkemmin Korkeimman oikeuden päätöksestä uutisesta ”KKO: VVOR korvauksiin rakennuttamansa kerrostalon asukkaille”.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kiinteistöliitolta kiitosta KKO:n päätökselle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat