Kokeile kuukausi maksutta

KPM-Engineering osti H. Koivikko Engineeringin

FMC Groupiin kuuluva KPM-Engineering Oy on tehnyt esisopimuksen Oy H. Koivikko Engineering Ltd:n osakekannan ostamisesta. H. Koivikko Engineering jatkaa entisellä nimellään KPM-Engineeringin tytäryhtiönä. Ostetussa yhtiössä on 15 työntekijää ja sen toimitusjohtajana jatkaa DI Harri Koivikko.

FMC Groupiin kuuluva KPM-Engineering Oy on tehnyt esisopimuksen Oy H. Koivikko Engineering Ltd:n osakekannan ostamisesta. H. Koivikko Engineering jatkaa entisellä nimellään KPM-Engineeringin tytäryhtiönä. Ostetussa yhtiössä on 15 työntekijää ja sen toimitusjohtajana jatkaa DI Harri Koivikko.

Tehdyn osakekaupan yhteydessä H. Koivikko Engineeringin omistamat Tampereen SuunnitteluKORTES Oy:n osakkeet siirtyvät Harri Koivikon omistukseen.

Kauppa vahvistaa FMC Groupin kapasiteettia Tampereella teollisuusrakennusten rakennuttajapalvelun, rakennus- ja rakennesuunnittelun sekä Venäjän suunnitteluviennin alueilla. FMC Groupiin kuuluvat Tampereella nyt KPM-Engineering Oy, Oy H. Koivikko Engineering Ltd, Insinööritoimisto KA-Rakenne Oy, AIRIX Talotekniikka Oy, AIRIX Teollisuus Oy ja AIRIX Ympäristö Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KPM-Engineering osti H. Koivikko Engineeringin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat