Kokeile kuukausi maksutta

Mitsubishikin rakentaa autotehtaan Kalugaan

Japanilainen Mitsubishi Motors on liittynyt niiden autovalmistajien joukkoon, jotka rakentavat tehtaan Kalugaan, Venäjälle. Mitsubishi ilmoitti ennen vuoden vaihdetta, että se investoi 200 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria tehtaan rakentamiseen Kalugan alueelle.

Japanilainen Mitsubishi Motors on liittynyt niiden autovalmistajien joukkoon, jotka rakentavat tehtaan Kalugaan, Venäjälle. Mitsubishi ilmoitti ennen vuoden vaihdetta, että se investoi 200 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria tehtaan rakentamiseen Kalugan alueelle.

Myös ranskalainen PSA Peugeot Citroën kertoi viime viikolla aikeistaan rakentaa tehdas Kalugaan. Muista autovalmistajista Volkswagen on jo aloittanut autojen kokoonpanon uudella tehtaallaan Kalugassa marraskuussa. Volvo Trucksin tehtaan peruskivi puolestaan muurattiin alueella lokakuussa.

Lemconilla on noin 135 hehtaarin teollisuuspuistohanke Kalugassa, jota yhtiö on perustellut muun muassa useiden autotehtaiden läsnäololla alueella. Marraskuussa Lemcon allekirjoitti Kalugan läänin viranomaisten kanssa hanketta koskevan investointi- ja yhteistyösopimuksen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mitsubishikin rakentaa autotehtaan Kalugaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat