Kokeile kuukausi maksutta

Musiikkitalon rakennusurakasta neuvotellaan SRV:n kanssa

Kiinteistöosakeyhtiö Helsingin Musiikkitalon hallitus on päättänyt tänään jatkaa Musiikkitalon rakennusurakan valmistelua projektinjohtourakasta ainoan tarjouksen lokakuussa antaneen SRV Viitoset Oy:n kanssa. SRV:n ja kiinteistöosakeyhtiön tavoitteena on luoda yhteinen näkemys Musiikkitalon hinnoittelusta ja siihen vaikuttavista tekijöistä ja laatia yhdessä Musiikkitalon tavoitehinta-arvio, jonka pohjalta voidaan tehdä päätös projektinjohtourakkasopimuksen laatimisesta.

Kiinteistöosakeyhtiö Helsingin Musiikkitalon hallitus on päättänyt tänään jatkaa Musiikkitalon rakennusurakan valmistelua projektinjohtourakasta ainoan tarjouksen lokakuussa antaneen SRV Viitoset Oy:n kanssa. SRV:n ja kiinteistöosakeyhtiön tavoitteena on luoda yhteinen näkemys Musiikkitalon hinnoittelusta ja siihen vaikuttavista tekijöistä ja laatia yhdessä Musiikkitalon tavoitehinta-arvio, jonka pohjalta voidaan tehdä päätös projektinjohtourakkasopimuksen laatimisesta.

image

”Tavoitehinta-arvio laaditaan muun muassa vertailemalla aiemmin saatua urakkatarjousta ja rakennuttajan aiemmin laatimia kustannusarvioita, tarkistamalla määrälaskelmat yksityiskohtaisesti ja pyytämällä ennakkohintoja toimittajilta suunnitelmaratkaisuista oikean hintatason löytämiseksi”, kertoo rakennuttamistoimikunnan puheenjohtaja Tuomo Hahl.

Musiikkitalon tavoitehinta-arvio valmistuu maaliskuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen omistajaosapuolet päättävät, voidaanko rakentamistöiden käynnistämistä koskeva päätös tehdä.

Musiikkitalon työmaalla tehdään parhaillaan huoltotunnelia ja pohjarakennustöitä. Huoltotunneli valmistuu maaliskuussa, jolloin väliaikainen tie siirtyy lopulliselle paikalleen. Pohjarakennustyöt valmistuvat tämän hetken arvion mukaan elokuussa. Ennen pohjarakennustöiden valmistumista ei rakennustöitä voida aloittaa. Suunnitelmien mukaan Musiikkitalon varsinaiset rakennustyöt alkavat alkusyksystä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Musiikkitalon rakennusurakasta neuvotellaan SRV:n kanssa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat