Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusalalla 40 konkurssia marraskuussa

Rakennusalalla laitettiin vireille 40 konkurssia marraskuussa, mikä nosti kuluvan vuoden tammi-marraskuun kokonaissaldon alan yrityksissä 452 konkurssiin. Konkurssien määrä on kasvanut vuotta aiemmasta, sillä tammi-marraskuussa 2006 rakennusalalla pantiin vireille 440 konkurssia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Rakennusalalla laitettiin vireille 40 konkurssia marraskuussa, mikä nosti kuluvan vuoden tammi-marraskuun kokonaissaldon alan yrityksissä 452 konkurssiin. Konkurssien määrä on kasvanut vuotta aiemmasta, sillä tammi-marraskuussa 2006 rakennusalalla pantiin vireille 440 konkurssia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen tilastoista.

Kaikkiaan Suomessa pantiin vireille 2 108 konkurssia kuluvan vuoden tammi-marraskuussa, kun vuotta aiemmin lukema oli 2 156.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalalla 40 konkurssia marraskuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat