Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuskustannukset nousivat 5,6 prosenttia vuodessa

Rakennuskustannukset kohosivat 5,6 prosenttia vuoden 2006 joulukuusta vuoden 2007 joulukuuhun ulottuvalla jaksolla. Rakentamisen työkustannukset nousivat 4,3 prosenttia, rakennustarvikkeiden hinnat 6,3 prosenttia ja muiden kustannusten hinnat 6,0 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksistä.

Rakennuskustannukset kohosivat 5,6 prosenttia vuoden 2006 joulukuusta vuoden 2007 joulukuuhun ulottuvalla jaksolla. Rakentamisen työkustannukset nousivat 4,3 prosenttia, rakennustarvikkeiden hinnat 6,3 prosenttia ja muiden kustannusten hinnat 6,0 prosenttia. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakennuskustannusindeksistä.

Marraskuusta joulukuuhun 2007 rakennuskustannusten kokonaisindeksi nousi 0,1 prosenttia. Työpanosten hinnat nousivat 0,1 prosenttia ja muiden panosten hinnat 0,8 prosenttia. Tarvikepanosten hinnat sen sijaan laskivat 0,1 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennuskustannukset nousivat 5,6 prosenttia vuodessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat