Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 16,7 prosenttia elo-lokakuussa 2007

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi viime vuoden elo-lokakuussa 16,7 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta. Lokakuussa rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 23,3 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakentamisen liikevaihtokuvaajan ennakkotiedoista.

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi viime vuoden elo-lokakuussa 16,7 prosenttia edellisvuoden vastaavasta ajanjaksosta. Lokakuussa rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 23,3 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna. Tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen rakentamisen liikevaihtokuvaajan ennakkotiedoista.

Talonrakentamisyritysten liikevaihto kasvoi elo-lokakuussa 17,6 prosenttia ja maa- ja vesirakentamisyritysten 14,5 prosenttia vuoden 2006 vastaavaan ajanjaksoon nähden. Rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi samana ajanjaksona 9,6 prosenttia, talonrakennusyritysten myynnin määrä 9,8 prosenttia ja maa- ja vesirakennusyritysten 9,0 prosenttia.

Lokakuussa rakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 15,8 prosenttia vuoden 2006 lokakuuhun verraten. Talonrakennusyritysten myynnin määrä kasvoi 16,6 prosenttia ja maa- ja vesirakennusyritysten myynnin määrä 12,8 prosenttia.

Yritysten myynnin määrä-indeksi lasketaan poistamalla liikevaihdon indeksisarjasta hintojen muutosten vaikutus. Rakennuskustannukset kohosivat vuoden 2006 lokakuusta vuoden 2007 lokakuuhun 6,1 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 16,7 prosenttia elo-lokakuussa 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat