Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisen palkkasumma kasvoi 11,1 prosenttia syys-marraskuussa 2007

Rakentamisen palkkasumma kasvoi vuoden 2007 syys-marraskuussa 11,1 prosenttia vuotta aiempaan vastaavaan jaksoon verrattuna. Palkkasumman kasvunopeus on kiihtynyt, sillä vuoden 2006 syys-marraskuussa kasvu oli 7,6 prosenttia. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen liiketoiminnan kuukausikuvaajista.

Rakentamisen palkkasumma kasvoi vuoden 2007 syys-marraskuussa 11,1 prosenttia vuotta aiempaan vastaavaan jaksoon verrattuna. Palkkasumman kasvunopeus on kiihtynyt, sillä vuoden 2006 syys-marraskuussa kasvu oli 7,6 prosenttia. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen liiketoiminnan kuukausikuvaajista.

Rakentamisen palkkasumman kasvu oli kaikista päätoimialoista nopeinta syys-marraskuussa 2007. Samalla ajanjaksolla koko talouden palkkasumma kasvoi 6 prosenttia. Myös koko talouden osalta kasvuvauhti on kiihtynyt, sillä vuotta aiemmin palkkasumman kasvuvauhti oli 4,5 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen palkkasumma kasvoi 11,1 prosenttia syys-marraskuussa 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat