Kokeile kuukausi maksutta

SRV laajentaa Pohjois-Suomeen maaliskuussa 2008

SRV:n asunto- ja alueliiketoiminta perustaa aluetoimiston Ouluun ja laajenee siten Pohjois-Suomeen. SRV Pohjois-Suomi aloittaa toimintansa maaliskuun 2008 alussa. SRV Pohjois-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty rakennusmestari Kimmo Hummasti.

Hän on aikaisemmin toiminut SRV Keski-Suomen tuotantopäällikkönä.

SRV:n asunto- ja alueliiketoiminta perustaa aluetoimiston Ouluun ja laajenee siten Pohjois-Suomeen. SRV Pohjois-Suomi aloittaa toimintansa maaliskuun 2008 alussa. SRV Pohjois-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty rakennusmestari Kimmo Hummasti.

Hän on aikaisemmin toiminut SRV Keski-Suomen tuotantopäällikkönä.

”Näemme Oulun olevan yksi Suomen nopeimmin kehittyvistä kaupungeista ja haluamme olla mukana alueen rakentamisessa. SRV on luonut asuntorakentamisessa toimivia konsepteja, joita haluamme hyödyntää myös Oulun alueella”, sanoo SRV:n alue- ja asuntoliiketoiminnan johtaja Juha-Veikko Nikulainen.

SRV:n toiminta Oulussa käsittää asuntojen lisäksi myös muita rakennushankkeita ja urakointia. SRV:llä on Oulussa jo sopimuksia maa-alueista. Yhtiö on mukana muun muassa Länsi-Toppilan alueen kehittämisessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV laajentaa Pohjois-Suomeen maaliskuussa 2008”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat