Kokeile kuukausi maksutta

Uudisrakentamisen volyymi kasvoi 12 prosenttia lokakuussa 2007

Uudisrakentamisen volyymi-indeksi nousi Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan kuluvan vuoden lokakuussa 12,4 prosenttia edellisen vuoden lokakuuhun verrattuna. Asuinrakentamisen volyymi kuitenkin supistui 4 prosenttia. Rivi- ja kerrostalojen rakentamisen volyymit supistuivat edelleen ja myös omakotitalojen volyymin väheneminen jatkui.

Uudisrakentamisen volyymi-indeksi nousi Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan kuluvan vuoden lokakuussa 12,4 prosenttia edellisen vuoden lokakuuhun verrattuna. Asuinrakentamisen volyymi kuitenkin supistui 4 prosenttia. Rivi- ja kerrostalojen rakentamisen volyymit supistuivat edelleen ja myös omakotitalojen volyymin väheneminen jatkui.

Muun kuin asuinrakentamisen volyymi jatkoi voimakasta, reilun 30 prosentin kasvua. Eniten kasvoivat liike- ja toimistorakentamisen sekä teollisuus- ja varastorakentamisen volyymit.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Uudisrakentamisen volyymi kasvoi 12 prosenttia lokakuussa 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat