Kokeile kuukausi maksutta

Are osti kunnossapito- ja korjausrakentamisen liiketoiminnan Lujapalveluilta

Are Oy on ostanut eilen toteutetulla kaupalla Lujapalvelut Oy:n kunnossapito- ja korjausrakentamisen liiketoiminnan. Kaikki Lujapalvelujen kyseisen liiketoiminnan piiriin kuuluvat 116 henkilöä siirtyvät Aren palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Myös johtaja Samuli Liuska siirtyy liiketoimintakaupan mukana Areen yksiköstä vastaavaksi johtajaksi.

Are Oy on ostanut eilen toteutetulla kaupalla Lujapalvelut Oy:n kunnossapito- ja korjausrakentamisen liiketoiminnan. Kaikki Lujapalvelujen kyseisen liiketoiminnan piiriin kuuluvat 116 henkilöä siirtyvät Aren palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Myös johtaja Samuli Liuska siirtyy liiketoimintakaupan mukana Areen yksiköstä vastaavaksi johtajaksi.

Lujapalvelut on tarjonnut liiketoimintakaupan piiriin kuuluvia korjausrakentamisen ja kunnossapidon palveluita erityisesti Oulun ja Kuopion talousalueilla sekä vähäisessä määrin myös pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.

Kaupalla Are kaksinkertaistaa korjausrakentamisen volyyminsa, kun ostetun liiketoiminnan liikevaihto on vuositasolla noin 10 miljoonaa euroa. Aren korjausrakentamisen tavoitteena on noin 40 miljoonan euron vuosiliikevaihto vuoteen 2010 mennessä. Arelle sopimus on jatkumoa vuoden 2007 aikana tehdyille yrityksen korjausrakentamisen palveluja vahvistaville yritys- ja liiketoimintakaupoille.

”Sopimuksen myötä Are ottaa asemansa myös korjausrakentamisen osalta valtakunnallisena palveluntarjoajana. Asiakkaamme voivat luottaa kattavien korjausrakentamiseen ja kunnossapitoon liittyvien palvelujemme kehittämiseen ja vakiintumiseen talotekniikkaurakointi- ja kiinteistöpalvelujen rinnalla”, sanoo Aren toimitusjohtaja Aki Puska.

Lujapalvelut puolestaan keskittyy uuden strategiansa mukaiseen ydinliiketoimintaansa eli kiinteistönhoitoon, siivoukseen ja toimitilapalveluihin. Lujapalveluiden toimitusjohtaja Mauri Suuperkon mukaan yhtiön tavoitteena on myös laajentua ydinliiketoiminnan mukaisissa liiketoiminnoissa.

”Tulemme tulevaisuudessa tekemään yhteistyötä Aren kanssa, koska strategiaamme kuuluu myös yrityksemme palvelutarjooman laajentaminen kumppanien kanssa, jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kilpailukykyisesti ja tehokkaasti”, sanoo Suuperko.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are osti kunnossapito- ja korjausrakentamisen liiketoiminnan Lujapalveluilta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat