Pietari pyytää tarjouksia Pulkovon lentokentän laajennuksesta

Pietarin kaupunki aikoo pyytää Pulkovon lentokentän laajentamista koskevia tarjouksia ensi kuussa. Kaupungin viranomaisten mukaan kilpailun finalistit valitaan kesäkuuhun mennessä. Hanke on tarkoitus toteuttaa julkisen ja yksityisen sektorin yhteisenä PPP-hankkeena. Pulkovon lentokentän laajentamisen kustannuksiksi on arvioitu noin 1,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria eli euron nykykurssilla laskettuna reilut 0,8 miljardia euroa. Asiasta kertoi The St. Petersburg Times.

Pietarin kaupunki aikoo pyytää Pulkovon lentokentän laajentamista koskevia tarjouksia ensi kuussa. Kaupungin viranomaisten mukaan kilpailun finalistit valitaan kesäkuuhun mennessä. Hanke on tarkoitus toteuttaa julkisen ja yksityisen sektorin yhteisenä PPP-hankkeena. Pulkovon lentokentän laajentamisen kustannuksiksi on arvioitu noin 1,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria eli euron nykykurssilla laskettuna reilut 0,8 miljardia euroa. Asiasta kertoi The St. Petersburg Times.

Pulkovon lentokenttä on Venäjän suurin Moskovan ulkopuolella sijaitseva lentokenttä. Laajennussuunnitelmat sisältävät uusia kiitoratoja ja uuden matkustajaterminaalin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pietari pyytää tarjouksia Pulkovon lentokentän laajennuksesta”

Jätä kommentti