YIT, Tiehallinto ja Espoo sopimukseen Kehä I:n rakentamisurakasta

YIT Rakennus Oy, Espoon kaupunki ja Tiehallinnon Uudenmaan tiepiiri ovat allekirjoittaneet tänään urakkasopimuksen tunnelin ja kahden eritasoliittymän rakentamisesta Kehä I:lle Espoon Leppävaaraan. Sopimuksen arvo on 87,6 miljoonaa euroa. Työt käynnistetään välittömästi ja hanke valmistuu vuonna 2012.

YIT Rakennus Oy, Espoon kaupunki ja Tiehallinnon Uudenmaan tiepiiri ovat allekirjoittaneet tänään urakkasopimuksen tunnelin ja kahden eritasoliittymän rakentamisesta Kehä I:lle Espoon Leppävaaraan. Sopimuksen arvo on 87,6 miljoonaa euroa. Työt käynnistetään välittömästi ja hanke valmistuu vuonna 2012.

Tiehallinto ilmoitti jo tammikuussa tehneensä hankintapäätöksen, jolla kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen antanut YIT valittiin hankkeen ensimmäisen vaiheen urakoitsijaksi. Varsinaista urakkasopimusta ei kuitenkaan allekirjoitettu vielä silloin.

Hankkeen tavoitteena on parantaa Kehä 1:n liikennejärjestelyjä Espoon Leppävaarassa. Hankkeen arvioidut kokonaiskustannukset ovat 165 miljoonaa euroa arvonlisäveroineen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT, Tiehallinto ja Espoo sopimukseen Kehä I:n rakentamisurakasta”

Jätä kommentti