Kokeile kuukausi maksutta

Aberdeenin rahasto osti kaksi toimistokiinteistöä pk-seudulta

Aberdeen Real Estate Fund Finland -rahasto on ostanut perjantaina tehdyllä kaupalla Kuntien eläkevakuutukselta kaksi toimistorakennusta 42 miljoonalla eurolla. Kaupan kohteena olivat Helsingin Vallilassa sijaitseva Koy Elimäenkatu 17-19 sekä Espoon Kilossa sijaitseva Koy Kutojantie 10.

Aberdeen Real Estate Fund Finland -rahasto on ostanut perjantaina tehdyllä kaupalla Kuntien eläkevakuutukselta kaksi toimistorakennusta 42 miljoonalla eurolla. Kaupan kohteena olivat Helsingin Vallilassa sijaitseva Koy Elimäenkatu 17-19 sekä Espoon Kilossa sijaitseva Koy Kutojantie 10.

”Ostetut kohteet edustavat tälle rahastolle tyypillisiä toimistokohteita: hyvien yhteyksien varrella olevia kustannustehokkaita vuokrattavia tiloja, joissa myös parkkipaikkoja on keskimääräistä enemmän”, toteaa rahaston kiinteistösijoitusjohtaja Mauri Laurila.

Joulukuussa 2006 lanseerattu rahasto on räätälöity Ilmariselle, hollantilaiselle ABP:lle ja tanskalaiselle ATP:lle. Rahasto suljettiin joulukuussa 2007, jolloin sen pääoma oli 200 miljoonaa euroa. Rahaston tavoitekoko on 600 miljoonaa euroa.

Newsec Oy toimi myyjän neuvonantajana kaupan järjestelyssä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aberdeenin rahasto osti kaksi toimistokiinteistöä pk-seudulta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat