Kokeile kuukausi maksutta

Cramo ostaa tsekkiläisen konevuokraamon

Cramo Oyj on tehnyt esisopimuksen ostaa tsekkiläisen konevuokrauspalveluiden tuottajan Techniline s.r.o:n koko osakekannan. Techniline toimii Tsekin ohella Slovakiassa. Siten Cramon toiminta laajenee uudelle markkina-alueelle. Varsinaisen kauppasopimuksen allekirjoitus tapahtuu tiettyjen teknisten yksityiskohtien valmistuttua maaliskuun aikana. Yhtiön johdon avainhenkilöt jatkavat Cramon palveluksessa yrityskaupan jälkeen, ja Tsekin tasavallassa toimivan Cramo s.r.o:n toiminnot tullaan yhdistämään Technilineen.

Cramo Oyj on tehnyt esisopimuksen ostaa tsekkiläisen konevuokrauspalveluiden tuottajan Techniline s.r.o:n koko osakekannan. Techniline toimii Tsekin ohella Slovakiassa. Siten Cramon toiminta laajenee uudelle markkina-alueelle. Varsinaisen kauppasopimuksen allekirjoitus tapahtuu tiettyjen teknisten yksityiskohtien valmistuttua maaliskuun aikana. Yhtiön johdon avainhenkilöt jatkavat Cramon palveluksessa yrityskaupan jälkeen, ja Tsekin tasavallassa toimivan Cramo s.r.o:n toiminnot tullaan yhdistämään Technilineen.

image

Cramon Muu Eurooppa -alueen johtajan Jarmo Laasasen mukaan osto on linjassa Cramon Keski- ja Itä-Eurooppaan liittyvän jalkautumisstrategian kanssa. Hän sanoo Slovakian konevuokrauksen penetraation olevan vielä melko alhainen.

”Technilinen pitkä kokemus ja vahva asiakaskunta tukevat Cramon pyrkimystä jatkaa nopeaa kasvuaan Keski- ja Itä-Euroopassa”, Laasanen toteaa.

Technilinen toimitusjohtaja Zdenek Zilvarin mukaan yhtiöllä on Cramon kanssa yhteinen näkemys liiketoiminnan kehittämisestä.

Techniline on perustettu vuonna 1990 ja sen liikevaihto vuonna 2007 oli yli kahdeksan miljoonaa euroa. Yhtiön henkilöstön määrä on yli 70. Technilinen pääkonttori sijaitsee Prahassa. Sen lisäksi yhtiöllä on Tsekissä vuokrauspisteet Pardubicessa ja Ostravassa sekä Slovakian puolella Bratislavassa ja Kosicessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo ostaa tsekkiläisen konevuokraamon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat