Kokeile kuukausi maksutta

Emator osti Rakennusliike Jatsin osake-enemmistön

EMC Group Oy:hyn kuuluva Emator Oy on ostanut osake-enemmistön Rakennusliike Jatsi Oy:stä. Rakennussaneeraukseen erikoistuneen Jatsin perustaja ja entinen omistaja Joni Alatyppö jää vähemmistöosakkaaksi ja jatkaa toimitusjohtajana. Myös muu henkilöstö jatkaa yhtiön palveluksessa. 

EMC Group Oy:hyn kuuluva Emator Oy on ostanut osake-enemmistön Rakennusliike Jatsi Oy:stä. Rakennussaneeraukseen erikoistuneen Jatsin perustaja ja entinen omistaja Joni Alatyppö jää vähemmistöosakkaaksi ja jatkaa toimitusjohtajana. Myös muu henkilöstö jatkaa yhtiön palveluksessa. 

Nyt toteutunut yritysjärjestely tarjoaa Jatsille vahvan taloudellisen tuen edelleen kas­vattaa liiketoimintaansa muun muassa aiempaa suurempien projektien myötä. Kauppa tukee myös talotekniikkakonserni EMC Groupin kasvu­stragiaa vahvistamalla yhtiön kokonaisvaltaisten putkistosaneeraus­palvelujen tarjontaa Jyväskylän alueella. 

Rakennusliike Jatsiin liikevaihto vuonna 2007 oli noin 3 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Emator osti Rakennusliike Jatsin osake-enemmistön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat