Lujabetonille 8 miljoonan euron tilaus Talvivaaran kaivosradalta

Lujabetoni Oy on allekirjoittanut sopimuksen betonisten ratapölkkyjen toimittamisesta 25 kilometrin pituista Talvivaaran kaivosrataa varten. Lisäksi Lujabetoni on saanut merkittäviä muiden betonituotteiden tilauksia Talvivaaran kaivosta sekä Lahti-Luumäki -rataparannustyötä varten. Tilausten yhteisarvo on noin 8 miljoonaa euroa, ja ne toimitetaan kokonaisuudessaan kuluvan vuoden aikana.

Lujabetoni Oy on allekirjoittanut sopimuksen betonisten ratapölkkyjen toimittamisesta 25 kilometrin pituista Talvivaaran kaivosrataa varten. Lisäksi Lujabetoni on saanut merkittäviä muiden betonituotteiden tilauksia Talvivaaran kaivosta sekä Lahti-Luumäki -rataparannustyötä varten. Tilausten yhteisarvo on noin 8 miljoonaa euroa, ja ne toimitetaan kokonaisuudessaan kuluvan vuoden aikana.

Talvivaaran toimitukset edustavat Lujabetonin suurimpia ratatekniikan tilauksia yksityissektorilta kautta aikojen. Yhtiö kertoo, että siitä tulee ratapölkkytilauksen myötä Suomen suurin ratapölkkyjen valmistaja tänä vuonna.

Lujabetoni aloitti ratapölkkytuotantonsa vuonna 1997. Yhtiö on osa Luja-konsernia, jonka liikevaihto oli 420 miljoonaa euroa viime vuonna. Lujalla on Suomen lisäksi toimintaa myös Ruotsissa ja Venäjällä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lujabetonille 8 miljoonan euron tilaus Talvivaaran kaivosradalta”

Vastaa