Kokeile kuukausi maksutta

Onvest-konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna yli 18 prosenttia

Onvest-konsernin liikevaihto oli viime tilikaudella 1 921,4 miljoonaa euroa ja se kasvoi 18,6 prosenttia. Kansainvälisen toiminnan osuus konsernin kokonaisliikevaihdosta kasvoi tilikauden aikana 0,8 prosenttiyksikköä ja oli 47,1 prosenttia. Konsernin tulos oli yhteensä 58,1 miljoonaa euroa. Tilikauden liikevoittoprosentti oli 3,0 prosenttia, kun se edellisellä tilikaudella oli 3,5 prosenttia.

Onvest-konsernin liikevaihto oli viime tilikaudella 1 921,4 miljoonaa euroa ja se kasvoi 18,6 prosenttia. Kansainvälisen toiminnan osuus konsernin kokonaisliikevaihdosta kasvoi tilikauden aikana 0,8 prosenttiyksikköä ja oli 47,1 prosenttia. Konsernin tulos oli yhteensä 58,1 miljoonaa euroa. Tilikauden liikevoittoprosentti oli 3,0 prosenttia, kun se edellisellä tilikaudella oli 3,5 prosenttia.

Onvest-konsernin liiketoiminta koostuu neljästä toimialasta, jotka ovat Onninen, Are, sijoitustoiminta ja kiinteistötoiminta. Konsernin sijoitustoimintaa harjoittavat pääasiassa Onninen-sijoitus Oy ja Onnivaatio Oy. Kiinteistötoiminnan ydin muodostuu emoyhtiön Onvest Oy:n omistamista kiinteistöistä. Konsernilla on lisäksi erilliset kiinteistöyhtiöt sekä Ruotsissa että Puolassa. Onvest Oy vastaa kiinteistötoiminnan ohella konserniyhtiöiden rahoituksen hallinnasta.

Onvest-konsernin liikevaihdon ja kannattavuuden ennakoidaan parantuvan vuoteen 2007 verrattuna ja rahoitusaseman säilyvän vahvana edellyttäen, ettei yleisessä talouskehityksessä tapahdu dramaattista heikentymistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Onvest-konsernin liikevaihto kasvoi viime vuonna yli 18 prosenttia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat