Kokeile kuukausi maksutta

Rakentaminen kasvoi 12,8 prosenttia Latviassa vuonna 2007

Latvian Tilastokeskuksen mukaan maan rakentamisen koko tuotannon arvo kasvoi viime vuonna 12,8 prosenttia noin 2,3 miljardiin euroon verrattuna vuoteen 2006. Uudisrakentamisen arvo kasvoi 21,3 prosenttia ja korjausrakentamisen arvo 3,6 prosenttia. Asiasta kertoi Baltic Business News.

Latvian Tilastokeskuksen mukaan maan rakentamisen koko tuotannon arvo kasvoi viime vuonna 12,8 prosenttia noin 2,3 miljardiin euroon verrattuna vuoteen 2006. Uudisrakentamisen arvo kasvoi 21,3 prosenttia ja korjausrakentamisen arvo 3,6 prosenttia. Asiasta kertoi Baltic Business News.

Asuinrakentaminen kasvoi 1,3-kertaiseksi, kun taas teollisuus- ja varastorakentaminen supistui 10 prosenttia. Asuinrakennuksille myönnettiin rakennuslupia vajaalle 1,2 miljoonalle neliömetrille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentaminen kasvoi 12,8 prosenttia Latviassa vuonna 2007”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat