Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisen luottamus heikkeni maaliskuussa 2008

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n suhdannetiedusteluun perustuva rakentamisen luottamusindikaattori heikkeni maaliskuussa 2008, mutta on edelleen tavanomaista tasoa vahvempi. Rakentamisen uusin saldoluku on +12, kun helmikuun tarkistettu lukema oli +15. Luottamusindikaattorin pitkäaikainen keskiarvolukema on -1.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n suhdannetiedusteluun perustuva rakentamisen luottamusindikaattori heikkeni maaliskuussa 2008, mutta on edelleen tavanomaista tasoa vahvempi. Rakentamisen uusin saldoluku on +12, kun helmikuun tarkistettu lukema oli +15. Luottamusindikaattorin pitkäaikainen keskiarvolukema on -1.

image
Rakentamisen tilauskanta on edelleen tavanomaista suurempi, ja saldoluku myös nousi helmikuusta. Maaliskuun saldoluku on +14, kun se oli helmikuussa +9. Pitkän aikavälin keskiarvo on -9. Myös henkilöstön ennustetaan jonkin verran kasvavan, vaikkakin saldoluku heikkeni helmikuusta. Maaliskuun saldoluku on +10. Helmikuussa se oli +20 ja pitkän aikavälin keskiarvo on +7.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen luottamus heikkeni maaliskuussa 2008”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat