Kokeile kuukausi maksutta

Sponda osti kaksi kauppakeskusta Moskovasta 109 miljoonalla dollarilla

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj on ostanut LR Russia Ab:lta Sun Paradise I ja Sun Paradise II -nimiset kauppakeskukset Moskovasta. Kaupan hinta oli yhteensä noin 109 miljoonaa dollaria eli noin 71,7 miljoonaa euroa. Sun Paradise I -kauppakeskuksen kauppahinta oli noin 66 miljoonaa dollaria eli noin 43,4 miljoonaa euroa. Sun Paradise II:n kauppahinta oli puolestaan noin 43 miljoonaa dollaria eli noin 28,3 miljoonaa euroa. Investoinnit perustuvat Spondan strategian mukaisiin kasvutavoitteisiin Venäjällä.                       

                  

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj on ostanut LR Russia Ab:lta Sun Paradise I ja Sun Paradise II -nimiset kauppakeskukset Moskovasta. Kaupan hinta oli yhteensä noin 109 miljoonaa dollaria eli noin 71,7 miljoonaa euroa. Sun Paradise I -kauppakeskuksen kauppahinta oli noin 66 miljoonaa dollaria eli noin 43,4 miljoonaa euroa. Sun Paradise II:n kauppahinta oli puolestaan noin 43 miljoonaa dollaria eli noin 28,3 miljoonaa euroa. Investoinnit perustuvat Spondan strategian mukaisiin kasvutavoitteisiin Venäjällä.                       

                  

Vuonna 2004 valmistunut, muun muassa elintarvike-, kodinkone- ja kosmetiikkapalveluita tarjoava Sun Paradise I:n kauppakeskus sijaitsee Solntsevossa, Moskovan kaupungissa. Kauppakeskuksessa on vuokrattavaa liiketilaa noin 9 000 neliömetriä. Kulutustavara- ja elintarvikepalveluihin keskittynyt, vuonna 2005 valmistunut Sun Paradise II sijaitsee Moskovan läänissä Ramenskoen keskustassa. Kauppakeskuksessa on vuokrattavaa liiketilaa noin 6 500 neliömetriä. Molemmat kauppakeskukset ovat täyteen vuokrattuja.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sponda osti kaksi kauppakeskusta Moskovasta 109 miljoonalla dollarilla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat