Kokeile kuukausi maksutta

Tiimari myy Kokkolan tehdaskiinteistön Kokkolan Terästalolle

Tiimari Oyj Abp:n tytäryhtiö Tiimore Oy on sopinut myyvänsä Kokkolassa sijaitsevan tehdaskiinteistön Kokkolan Terästalo Oy:lle. Kiinteistön ja Fineweld Oy:lle myytävän käyttöomaisuuden yhteenlaskettu  kauppahinta on 1,1 miljoonaa euroa.

Tiimari Oyj Abp:n tytäryhtiö Tiimore Oy on sopinut myyvänsä Kokkolassa sijaitsevan tehdaskiinteistön Kokkolan Terästalo Oy:lle. Kiinteistön ja Fineweld Oy:lle myytävän käyttöomaisuuden yhteenlaskettu  kauppahinta on 1,1 miljoonaa euroa.

Kauppa saatetaan päätökseen 2008 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.         

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tiimari myy Kokkolan tehdaskiinteistön Kokkolan Terästalolle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat