Koneurakointi Markku Saksa osti Kuusan Maansiirron

Koneurakointi Markku Saksa Oy on ostanut eilen tehdyllä kaupalla Kuusan Maansiirto Oy:n koko osakekannan. Kuusan Maansiirto Oy jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja nykyisessä toimipaikassaan Kuusankoskella, mutta toimitusjohtaja vaihtuu. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Markku Saksa entisen toimitusjohtajan Antti Kalkelan jatkaessa kehityspäällikkönä syksyyn asti.

Koneurakointi Markku Saksa Oy on ostanut eilen tehdyllä kaupalla Kuusan Maansiirto Oy:n koko osakekannan. Kuusan Maansiirto Oy jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja nykyisessä toimipaikassaan Kuusankoskella, mutta toimitusjohtaja vaihtuu. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Markku Saksa entisen toimitusjohtajan Antti Kalkelan jatkaessa kehityspäällikkönä syksyyn asti.

Kalkela oli myös yksi Kuusan Maansiirron entisistä omistajista. Muut entiset omistajat Risto Kotiranta ja Kirsi Kaunissalo jatkavat yrityksen palveluksessa toistaiseksi.

Kuusan Maansiirto on 1961 perustettu pääosin eteläisen Suomen alueella toimiva maanrakennus- ja louhinta-alan yritys. Yhtiön liikevaihto oli noin 10 miljoonaa euroa viime vuonna, ja sen palveluksessa on 50 henkilöä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Koneurakointi Markku Saksa osti Kuusan Maansiirron”

Jätä kommentti