Kokeile kuukausi maksutta

Skanskan Vuoden Projekti -kilpailun voittaja talonrakentamisen sarjassa on Espoon Reimantorni

Skanska AB:n maailmanlaajuisen Vuoden Projekti -kilpailun voittajaksi on valittu talonrakentamisen sarjassa asuinkerrostalo Reimantorni. Kultaisella kypärällä palkitaan Reijo Möttönen Skanska Talonrakennuksesta Vaasasta työnjohtajien sarjassa. Tom Schmidt Skanska Infrastuktuurikehityksestä puolestaan saa projektikehityksen projektipäällikön Kultaisen kypärän. Yhteensä 18 kerroksinen As Oy Espoon Reimantorni valmistui viime vuonna.

Skanska AB:n maailmanlaajuisen Vuoden Projekti -kilpailun voittajaksi on valittu talonrakentamisen sarjassa asuinkerrostalo Reimantorni. Kultaisella kypärällä palkitaan Reijo Möttönen Skanska Talonrakennuksesta Vaasasta työnjohtajien sarjassa. Tom Schmidt Skanska Infrastuktuurikehityksestä puolestaan saa projektikehityksen projektipäällikön Kultaisen kypärän. Yhteensä 18 kerroksinen As Oy Espoon Reimantorni valmistui viime vuonna.

Skanska AB:n kilpailuraati kiinnittää huomiota hankkeen kannattavuuteen, työturvallisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja ympäristön huomioon ottamiseen. Kultainen kypärä -palkinnon saajilta edellytetään vakaata taloudellista tulosta, erinomaista esimiestoimintaa, panosta nuorempien ohjaamisessa sekä moitteetonta eettisten ohjeiden noudattamista ja työturvallisuuden ja ympäristön huomioon ottamista.

”Reimantornin osalta kyse ei ole vain yksittäisen hankkeen palkitsemisesta, vaan koko tiimin pitkään jatkuneen yhteistyön ja kehittämisinnon huipentumasta. Asuinkerrostalo kohteena ei ole niin suuri ja vaativa kuin monet kilpailuun osallistuneet projektit, mutta sen toteutustapa on vertaansa vailla”, Skanska Oy:n toimitusjohtaja Juha Hetemäki toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanskan Vuoden Projekti -kilpailun voittaja talonrakentamisen sarjassa on Espoon Reimantorni”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat