Kokeile kuukausi maksutta

Pöyry nosti arviotaan vuoden 2008 tuloksesta

Pöyry Oyj on nostanut arviotaan konsernin koko kuluvan vuoden voitosta ennen veroja alkuvuoden hyvästä tuloskehityksestä johtuen. Nyt yhtiö arvioi voiton ennen veroja ”paranevan selvästi” viime vuoden tasosta, kun aikaisemman arvion mukaan voiton ennen veroja arvioitiin ”paranevan”.

Pöyry Oyj on nostanut arviotaan konsernin koko kuluvan vuoden voitosta ennen veroja alkuvuoden hyvästä tuloskehityksestä johtuen. Nyt yhtiö arvioi voiton ennen veroja "paranevan selvästi" viime vuoden tasosta, kun aikaisemman arvion mukaan voiton ennen veroja arvioitiin "paranevan".

Pöyryn korottama arvio koko konsernin tuloksesta on seurausta Metsäteollisuus-liiketoimintaryhmän hyvästä tuloskehityksestä ja kevään aikana saaduista tilauksista. Sen sijaan yhtiö ei muuta näkemystään Infrastruktuuri & ympäristö -liiketoimintaryhmän ja Energia-liiketoimintaryhmän tulosarvioista.

Pöyry arvioi jo huhtikuussa ensimmäisen neljänneksen tulosjulkistuksen yhteydessä, että Infrastruktuuri & ympäristö -liiketoimintaryhmän liikevoitto ”paranee selvästi” tänä vuonna ja Energia-liiketoimintaryhmän liikevoitto ”paranee”. Nämä näkemykset yhtiö säilyttää siis ennallaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pöyry nosti arviotaan vuoden 2008 tuloksesta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat