Espoon Leppävaarassa rikkoontui runkovesijohto

Kehä I perusparannustyön yhteydessä rikkoontui päävesijohto torstaina 31.7. ennen puoltapäivää Espoon Leppävaarassa Ruutikadun lähellä. Vuoto aiheutti häiriöitä vesijohtoverkoston painetasossa muun muassa Lintuvaaran, Karakallion, Kilon, Laaksolahden, Viherlaakson, Lippajärven ja Vanhankartanon alueilla.

Kehä I perusparannustyön yhteydessä rikkoontui päävesijohto torstaina 31.7. ennen puoltapäivää Espoon Leppävaarassa Ruutikadun lähellä. Vuoto aiheutti häiriöitä vesijohtoverkoston painetasossa muun muassa Lintuvaaran, Karakallion, Kilon, Laaksolahden, Viherlaakson, Lippajärven ja Vanhankartanon alueilla.

Vuoto on jo eristetty ja korjaustyöt ovat käynnissä. Painetasot ovat palautuneet alueilla normaaleiksi. Vesijohtovedessä voi painevaihtelujen takia esiintyä laatuhäiriöitä, mutta vesi on juomakelpoista. Vuodon takia yksi kerrostalo on ilman vettä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon Leppävaarassa rikkoontui runkovesijohto”

Jätä kommentti