Vantaa esittää 74 miljoonaa euroa kuntatekniikkaan 2009

Vantaan kaupunkisuunnittelulautakunta esittää ensi vuonna käytettäväksi kuntatekniikan investointeihin noin 74 miljoonaa euroa, josta 36 miljoonaa euroa käytetään Kehäradan rakentamiseen. Lautakunta leikkasi kuntatekniikan investointeja koskevasta esityksestään runsaan miljoonan euron verran.

Vantaan kaupunkisuunnittelulautakunta esittää ensi vuonna käytettäväksi kuntatekniikan investointeihin noin 74 miljoonaa euroa, josta 36 miljoonaa euroa käytetään Kehäradan rakentamiseen. Lautakunta leikkasi kuntatekniikan investointeja koskevasta esityksestään runsaan miljoonan euron verran.

Sen sijaan kaupunkisuunnittelulautakunta hyväksyi ensi vuoden talousarvioesityksensä muutoksitta sekä sitovien tavoitteiden että käyttötalouden, joukkoliikenteen, irtaimen omaisuuden ja kiinteän omaisuuden ja maanoston osalta. Hankkeiden toteutuksesta päätetään yksityiskohtaisesti myöhemmin suunnittelu- ja työohjelman hyväksymisen yhteydessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaa esittää 74 miljoonaa euroa kuntatekniikkaan 2009”

Jätä kommentti