Mika Halttunen palkittiin yhtenä parhaista kasvuyrittäjistä

Ernst & Youngin käynnistämä Entrepreneur of the Year on valinnut Halton Groupin hallituksen puheenjohtajan Mika Halttusen yhdeksi Uudenmaan parhaista kasvuyrittäjistä. Voittajat palkittiin Helsingissä 20.10. järjestetyssä Entrepreneur of the Year -kilpailun aluetapahtumassa.

Ernst & Youngin käynnistämä Entrepreneur of the Year on valinnut Halton Groupin hallituksen puheenjohtajan Mika Halttusen yhdeksi Uudenmaan parhaista kasvuyrittäjistä. Voittajat palkittiin Helsingissä 20.10. järjestetyssä Entrepreneur of the Year -kilpailun aluetapahtumassa.

image

Entrepreneur of the Year on Ernst & Youngin vuonna 1986 käynnistämä kansainvälinen yrittäjäkilpailu. Kilpailuun osallistuu Suomessa tänä vuonna 64 ehdokasta. Ensimmäisessä vaiheessa yrittäjyyden paremmuudesta mitellään seitsemällä alueella. Uudenmaan parhaimmisto palkittiin Helsingissä 20.10. järjestetyssä tilaisuudessa, jossa myös Haltonin Groupin Mika Halttunen valittiin yhdeksi Uudenmaan viidestä palkitusta kasvuyrittäjästä.

”Otamme Haltonilla tämän huomionosoituksen vastaan nöyränä ja kiitollisena. Se on palkinto ensisijaisesti kaikille yli 1100:lle haltonilaiselle ympäri maailmaa. Jatkamme yli 39 vuotta kestänyttä työtämme asiakkaittemme  hyväksi entistäkin innokkaammin”, Mika Halttunen toteaa.

Vuonna 2007 Suomen logistiikkapalkinnon saanut Halton Group on globaali markkinajohtaja osassa liiketoiminta-alueistaan ja markkinasegmenteistään. Viidessä vuodessa yhtiö on kasvanut peräti 70 prosenttia ja tilikauden 2007 liikevaihto oli 148 miljoonaa euroa. Yrityksen henkilöstömäärä vuonna 2007 oli lähes 1020.

”Halton on kansainvälinen kasvuyritys ja Mika Halttunen on innovatiivinen yrittäjä, joka kannustaa myös henkilöstöään innovoimaan. Lainsäädännölliset ratkaisut voivat tulevaisuudessa olla tärkeä tekijä sisäilmastoteknologiassa ja ilmanpuhdistuksessa, joten sisäympäristöteknologian tuomat kasvumahdollisuudet ovat lähes rajattomat”, KHT, Entrepreneur of the Year -kilpailun johtaja Mikko Rytilahti Ernst & Young Oy:stä korostaa.

Tuomaristossa liike-elämän vaikuttajia

Entrepreneur of the Year -kilpailu on avoin omistajayrittäjille, joilla on huomattava omistusosuus yrityksessä ja jotka toimivat aktiivisesti yrityksensä johdossa. Ehdokasyrityksiltä vaaditaan kasvua ja kannattavuutta sekä positiivista omaa pääomaa. Kilpailuun pääsevät mukaan yli 10 henkeä työllistävät yritykset, joiden liikevaihto on vähintään 5 miljoonaa euroa. Entrepreneur of the Year -kilpailuun osallistuu joka vuosi tuhansia yrittäjiä ja kisa järjestetään nykyisin jo yli 50 maassa.

Vuoden 2008 tuomaristoon kuuluvat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, kansanedustaja Eero Lehti (tuomariston puheenjohtaja), Elektrobit Oyj:n ja Norvestia Oyj:n hallituksen puheenjohtaja J.T. Bergqvist, Oras Invest Oy:n toimitusjohtaja Jari Paasikivi, Rausanne Oy:n toimitusjohtaja Rauno Puolimatka, Helsingin kauppakorkeakoulun rahoituksen professori Vesa Puttonen, HKScan Oyj:n toimitusjohtaja Kai Seikku, Onvest Oy:n toimitusjohtaja ja Onninen Oy:n hallituksen puheenjohtaja, vuorineuvos Maarit Toivanen-Koivisto, viime vuoden kilpailun voittaja, 3 Step IT Group Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarkko Veijalainen sekä CapMan Oyj:n toimitusjohtaja Heikki Westerlund.

Valtakunnallinen Entrepreneur of the Year -loppukilpailu järjestetään 6.-7.11.2008 Helsingissä. Juhlagaalassa 7.11. julkistetaan valtakunnallinen Entrepreneur of the Year -kisan voittaja sekä kauppa-, tuotanto- ja palvelut -toimialasarjojen parhaat.

Halton Group markkinoi, kehittää ja toimittaa sisäilmastotuotteita ja -järjestelmiä. Konsernin toiminta muodostuu neljästä strategisesta liiketoiminta-alueesta.  Halton on myös maailman suurimman teknologiapalkinnon, Millennium-palkinnon, yritysyhteistyökumppani.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mika Halttunen palkittiin yhtenä parhaista kasvuyrittäjistä”

Jätä kommentti