FCG-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi Paul Paukku

FCG Finnish Consulting Group Oy:n hallitus on nimittänyt  FCG-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Paul Paukun. Paukku aloittaa yli 800 henkeä työllistävän FCG-konsernin palveluksessa tammikuussa 2009. Konsernijohtajan tehtävän hän ottaa vastuulleen helmikuun alusta 2009, jolloin nykyinen konsernijohtaja Seppo Mäki jää eläkkeelle.

FCG Finnish Consulting Group Oy:n hallitus on nimittänyt  FCG-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Paul Paukun. Paukku aloittaa yli 800 henkeä työllistävän FCG-konsernin palveluksessa tammikuussa 2009. Konsernijohtajan tehtävän hän ottaa vastuulleen helmikuun alusta 2009, jolloin nykyinen konsernijohtaja Seppo Mäki jää eläkkeelle.

image

Paukku siirtyy FCG-konsernin johtoon Hewlett-Packardin palveluksesta, missä hän on viimeksi toiminut General Western Europe -palveluliiketoiminnan johtajana. Tätä ennen hän toimi 12 vuotta Hewlett-Packardin Suomen ja Baltian yhtiöiden toimitusjohtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “FCG-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi Paul Paukku”

Vastaa