Sähkötarvikkeiden tukkumyynti laski 18,8 prosenttia tammi–syyskuussa 2009

Sähkötarvikkeiden tukkumyynti oli kuluvan vuoden tammi-syyskuussa 536 miljoonaa euroa, jossa oli laskua 18,8 prosenttia vuoden takaisesta. Syyskuun 2009 myynti jäi enää vain 16,1 prosenttia pienemmäksi kuin vuotta aiemmin, mikä viittaa myynnin laskun rauhoittumiseen kevään ja kesän jälkeen. Luvut perustuvat Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liiton (SSTL) tilastoihin sen jäsenten sähkötarvikemyynnistä.

Sähkötarvikkeiden tukkumyynti oli kuluvan vuoden tammi-syyskuussa 536 miljoonaa euroa, jossa oli laskua 18,8 prosenttia vuoden takaisesta. Syyskuun 2009 myynti jäi enää vain 16,1 prosenttia pienemmäksi kuin vuotta aiemmin, mikä viittaa myynnin laskun rauhoittumiseen kevään ja kesän jälkeen. Luvut perustuvat Suomen Sähkötukkuliikkeiden Liiton (SSTL) tilastoihin sen jäsenten sähkötarvikemyynnistä.

SSTL:n jäseninä on 13 sähkötukkuliikettä sekä 48 valmistajaa ja maahantuojaa. Tukuilla on eri puolilla maata 120 myyntipistettä, joissa palvelee noin 1 200 työntekijää. SSTL pitää yllä alan yhteistä yli 210 000 tuotetta käsittävää sähkönumerot.fi-tuotetietopalvelua sekä julkaisee useita myyntitilastoja. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sähkötarvikkeiden tukkumyynti laski 18,8 prosenttia tammi–syyskuussa 2009”

Jätä kommentti