Siparila ostaa Parkanon Höyläämön

Puunjalostusta harjoittava Siparila Oy ostaa Parkanon Höyläämö Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan avulla Siparila saa uutena tuoteryhmänä listatuotteet valikoimiinsa. Yrityskaupassa Parkanon Höyläämön henkilöstö siirtyy uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Järjestelyyn ei liity henkilöstön vähennyssuunnitelmia.

Puunjalostusta harjoittava Siparila Oy ostaa Parkanon Höyläämö Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan avulla Siparila saa uutena tuoteryhmänä listatuotteet valikoimiinsa. Yrityskaupassa Parkanon Höyläämön henkilöstö siirtyy uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Järjestelyyn ei liity henkilöstön vähennyssuunnitelmia.

Siparila Oy on Keski-Suomessa Vaajakoskella toimiva puunjalostusyhtiö. Yhtiö jalostaa puuta ulkoverhoukseen, sisustukseen ja piharakentamiseen. Yhtiön tuotteita toimitetaan sekä kotimaahan että vientiin. Siparila Oy:n asiakkaita ovat  rautakauppaketjut sekä rakennusteollisuus. Yhtiö työllistää 43 henkeä. Siparila Oy on kasvattanut toimintaansa taantumasta huolimatta.

 

Parkanon Höyläämö Oy on puutavaran höyläystä harjoittava yhtiö. Yhtiön päätuotteita ovat listat ja ulkovuoriverhous. Yhtiö työllistää noin 20 henkeä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Siparila ostaa Parkanon Höyläämön”

Vastaa