Cramo sopimukseen Nordic Crane Groupin kanssa

Cramo Oyj:n kokonaan omistama norjalainen tytäryhtiö Cramo AS on solminut sopimuksen mobiilinostureiden toimittaja Nordic Crane Group AS:n kanssa seuraavaksi viideksi vuodeksi. Sopimuksen arvo on noin 100 miljoonaa Norjan kruunua ja sopimus kattaa kaikki Pohjoismaat. Osana sopimusta Cramo AS ostaa Nordic Cranelta Bergenissä toimivan nostinvuokraamo Hego Maskinutleie AS:n.

Cramo Oyj:n kokonaan omistama norjalainen tytäryhtiö Cramo AS on solminut sopimuksen mobiilinostureiden toimittaja Nordic Crane Group AS:n kanssa seuraavaksi viideksi vuodeksi. Sopimuksen arvo on noin 100 miljoonaa Norjan kruunua ja sopimus kattaa kaikki Pohjoismaat. Osana sopimusta Cramo AS ostaa Nordic Cranelta Bergenissä toimivan nostinvuokraamo Hego Maskinutleie AS:n.

”Yksi tärkeimmistä sopimuksen syntyyn vaikuttaneista tekijöistä on Nordic Crane Groupin asema teollisuussektorilla. Yhtiöllä on pitkä kokemus ja toimintakykyä, joka perustuu projektien ja asiakkaiden suureen määrään tällä liiketoiminta-alueella, niin Ruotsissa kuin Norjassakin. Täten yhteistyösopimus myös laajentaa Cramon asiakaskuntaa ja tekee meistä arvostetun yhteistyökumppanin”, Cramo AS:n toimitusjohtaja Finn Løkken sanoo.

”Tämä yhteistyösopimus tarjoaa asiakkaillemme vielä paremman palvelu- ja kalustovalikoiman Pohjoismaissa. Bergen on meille myös tärkeä investointialue. Hego Maskinutleie AS:n hankinta vahvistaa asemaamme Bergenissä ja sen lähiympäristössä”, Løkken jatkaa.

Nordic Crane Group perustettiin vuonna 2008 Kynningsrud Kranin ja Stangeland Kranin yhteisyrityksenä. Vuoden 2009 liikevaihto oli 700 miljoonaa kruunua ja yrityksessä on yli 400 työntekijää.

”Meillä on suuret odotukset tästä yhteistyösopimuksesta. Cramon asiakaskunta ja jakeluverkosto mahdollistaa Nordic Crane Groupin jatkuvan kasvun Pohjoismaiden alueella”, Nordic Crane Groupin konsernijohtaja Trond Helge Skretting puolestaan sanoo.

”Nyt tehty sopimus Norjassa tukee näkemystämme markkinoiden piristymisestä pohjoismaisella rakennussektorilla”, Cramo-konsernin toimitusjohtaja Vesa Koivula toteaa.

”Kesän aikana teimme viisi merkittävää sopimusta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kolme näistä on ulkoistamissopimuksia. Uutena trendinä eivät ainoastaan suuret, mutta myös keskisuuret rakennusyhtiöt ovat kiinnostuneet ulkoistamaan kalustoansa”, Koivula jatkaa. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cramo sopimukseen Nordic Crane Groupin kanssa”

Vastaa