Ensto on avannut perjantaina 22. lokakuuta uuden tehtaan Tallinnassa, Virossa. Tehdas erikoistuu muovikoteloiden ruiskuvalutuotantoon ja kokoonpanoon. Uuden tehtaan myötä Ensto tuplasi kestomuovikoteloiden tuotantokapasiteettinsa. Enston toimitusjohtaja Timo Luukkainen kertoo, että Virossa valmistetaan nyt liki 6 000 tuotetta kahdessa Keilan tehtaassa ja uudessa Tallinnan tehtaassa.

Ensto avasi uuden kotelotehtaan Tallinnassa

Ensto on avannut perjantaina 22. lokakuuta uuden tehtaan Tallinnassa, Virossa. Tehdas erikoistuu muovikoteloiden ruiskuvalutuotantoon ja kokoonpanoon. Uuden tehtaan myötä Ensto tuplasi kestomuovikoteloiden tuotantokapasiteettinsa. Enston toimitusjohtaja Timo Luukkainen kertoo, että Virossa valmistetaan nyt liki 6 000 tuotetta kahdessa Keilan tehtaassa ja uudessa Tallinnan tehtaassa.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

image

”Uusi tehdas valmistaa korkealaatuisia massaräätälöityjä koteloita. Näiden tuotteiden kysyntä on kasvanut aivan räjähdysmäisesti, ja sen odotetaan kasvavan jatkossakin”, Luukkainen toteaa.

Hänen mukaansa uuden tehtaan tuotannosta 99,5 prosenttia viedään Viron ulkopuolelle lähinnä Keski-Eurooppaan mutta myös esimerkiksi Japaniin, Amerikkaan, Kiinaan, Taiwaniin ja Australiaan.

Uusi tehdas sijaitsee Tallinnan teollisuuskeskuksessa, ja kiinteistön kokonaisala on 9 800 neliömetriä. Tehtaassa on nykyaikaiset ruiskuvalulaitteet ja robottiteknologiaa. Tehdas työllistää tällä hetkellä 130 henkeä.

Massaräätälöityjä ja räätälöityjä koteloita käytetään muun muassa uusiutuvan energia-alan tuotteissa, kuten tuulimyllyissä ja aurinkopaneeleissa. Uuden tehtaan maantieteellinen sijainti lyhentää toimitusaikoja pääasiakkaille Keski-Eurooppaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ensto avasi uuden kotelotehtaan Tallinnassa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi