Myös suihkusetti voi säästää vettä

Oras kehittää tuotteitaan vastatakseen aikakauden ekologisiin haasteisiin säästämällä veden ja turhan energian kulutusta. Uudessa Oraksen Natura-käsisuihkussa on ekonappi, jota painamalla suihku kuluttaa yrityksen mukaan jopa 50 prosenttia vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteiset suihkut. Käyttömukavuutta ei ole kuitenkaan haluttu unohtaa. Suihkusetti valittiin Finnbuild-messujen Highlights-tuotteeksi.

Oras kehittää tuotteitaan vastatakseen aikakauden ekologisiin haasteisiin säästämällä veden ja turhan energian kulutusta. Uudessa Oraksen Natura-käsisuihkussa on ekonappi, jota painamalla suihku kuluttaa yrityksen mukaan jopa 50 prosenttia vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteiset suihkut. Käyttömukavuutta ei ole kuitenkaan haluttu unohtaa. Suihkusetti valittiin Finnbuild-messujen Highlights-tuotteeksi.

image

Lämpimän käyttöveden osuus asuinrakennuksen energiankulutuksesta on merkittävä, sillä suuri osa energiasta kuluu veden lämmittämiseen. Kun suihkun vedenkulutus puolittuu, voi hyödyn mitata merkittävänä säästönä energiankulutuksessa – ja rahassa.

”Oras Naturan suunnittelun lähtökohtana oli etsiä uutta muotokieltä ja uudenlaisia toiminnallisia ratkaisuja suihkutilaan. Vaikka haimme perinteisempää ja pehmeämpää muotokieltä, tavoitteena oli kuitenkin jäntevä selkeälinjaisuus: hallituilla kaarevuuksilla pinnat ja niiden väliset liittymät luovat raikasta keveyden tuntua”, tuotteen muotoilija Kirsi Svärd kertoo.

Lisätietoja: www.oras.com

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Myös suihkusetti voi säästää vettä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi