Myös suihkusetti voi säästää vettä

Oras kehittää tuotteitaan vastatakseen aikakauden ekologisiin haasteisiin säästämällä veden ja turhan energian kulutusta. Uudessa Oraksen Natura-käsisuihkussa on ekonappi, jota painamalla suihku kuluttaa yrityksen mukaan jopa 50 prosenttia vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteiset suihkut. Käyttömukavuutta ei ole kuitenkaan haluttu unohtaa. Suihkusetti valittiin Finnbuild-messujen Highlights-tuotteeksi.

Oras kehittää tuotteitaan vastatakseen aikakauden ekologisiin haasteisiin säästämällä veden ja turhan energian kulutusta. Uudessa Oraksen Natura-käsisuihkussa on ekonappi, jota painamalla suihku kuluttaa yrityksen mukaan jopa 50 prosenttia vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteiset suihkut. Käyttömukavuutta ei ole kuitenkaan haluttu unohtaa. Suihkusetti valittiin Finnbuild-messujen Highlights-tuotteeksi.

image

Lämpimän käyttöveden osuus asuinrakennuksen energiankulutuksesta on merkittävä, sillä suuri osa energiasta kuluu veden lämmittämiseen. Kun suihkun vedenkulutus puolittuu, voi hyödyn mitata merkittävänä säästönä energiankulutuksessa – ja rahassa.

”Oras Naturan suunnittelun lähtökohtana oli etsiä uutta muotokieltä ja uudenlaisia toiminnallisia ratkaisuja suihkutilaan. Vaikka haimme perinteisempää ja pehmeämpää muotokieltä, tavoitteena oli kuitenkin jäntevä selkeälinjaisuus: hallituilla kaarevuuksilla pinnat ja niiden väliset liittymät luovat raikasta keveyden tuntua”, tuotteen muotoilija Kirsi Svärd kertoo.

Lisätietoja: www.oras.com

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Myös suihkusetti voi säästää vettä”

Vastaa