Kokeile kuukausi maksutta

Ramboll osti Kari Narkaus Oy:n

Perjantaina 29. lokakuuta Tuomi Yhtiöt Oy:n osakekannan ostanut konsulttitoimisto Ramboll jatkaa talonrakentamisen liiketoimintansa vahvistamista. Ramboll on 1. marraskuuta ostanut rakennetekniikkaan erikoistuneen suunnittelutoimisto Kari Narkaus Oy:n liiketoiminnan. Yhtiö työllistää Oulussa 7 rakennesuunnittelun asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat Rambollin Oulun rakennesuunnitteluyksikössä. Kari Narkaus Oy:n liikevaihto on noin 500 000 euroa.

Perjantaina 29. lokakuuta Tuomi Yhtiöt Oy:n osakekannan ostanut konsulttitoimisto Ramboll jatkaa talonrakentamisen liiketoimintansa vahvistamista. Ramboll on 1. marraskuuta ostanut rakennetekniikkaan erikoistuneen suunnittelutoimisto Kari Narkaus Oy:n liiketoiminnan. Yhtiö työllistää Oulussa 7 rakennesuunnittelun asiantuntijaa, jotka kaikki jatkavat Rambollin Oulun rakennesuunnitteluyksikössä. Kari Narkaus Oy:n liikevaihto on noin 500 000 euroa.

Kari Narkaus Oy:n toiminta-alueena ovat asunto-, liike- ja julkiset rakennuskohteet.

Rambollin Oulun rakenneyksikön päällikkö Ismo Kovalainen kertoo, että yrityskauppa mahdollistaa Kari Narkaus Oy:n pitkäaikaisen rakennesuunnittelukokemuksen sekä Rambollin tietomallipohjaisen osaamisen yhdistämisen.

”Yhdistyminen lisää merkittävästi voimavarojamme suunnittelumenetelmien kehittämisessä. Pitkäaikainen yhteistyömme asuinrakennuskohteiden rakennesuunnittelussa tukee tehokasta yhteistyötämme. Jatkossa pystymmekin tuottamaan kaikki rakennesuunnitelmamme 3D-suunnitteluna”, ostokohteen toimitusjohtaja Kari Narkaus puolestaan toteaa.

Tuoreen yrityskaupan myötä Rambollin talonrakentamisen toimialalla Suomessa työskentelee noin 200 eri osaamisalueiden asiantuntijaa. Kaikkiaan Rambollin palveluksessa on Suomessa noin 1 200 asiantuntijaa 25 paikkakunnalla. Yhtiö tarjoaa konsultti- ja asiantuntijapalveluita talo-, infra-, teollisuus-, energia- sekä vesi- ja ympäristötoimialoilla ja liikkeenjohdon konsultoinnissa. Rambollin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 90 miljoonaa euroa.

Ramboll Finland on osa kansainvälistä Ramboll Groupia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll osti Kari Narkaus Oy:n”

Vastaa