Ilpo Kokkila luovutti merkittävän osan SRV:n osakkeistaan pojalleen

SRV Yhtiöt Oyj:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila on 20. joulukuuta luovuttanut 4 517 288 yhtiön osaketta pojalleen Timo Kokkilalle. Osakemäärä vastaa noin 12,3 prosentin osuutta SRV:n osakekannasta ja äänistä.

SRV Yhtiöt Oyj:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila on 20. joulukuuta luovuttanut 4 517 288 yhtiön osaketta pojalleen Timo Kokkilalle. Osakemäärä vastaa noin 12,3 prosentin osuutta SRV:n osakekannasta ja äänistä.

image

Siirron myötä Ilpo Kokkilan yhteenlaskettu suora ja välillinen omistusosuus SRV:ssä on tippunut alle 50 prosentin. Kun hänellä oli aiemmin yhteensä 50,9 prosentin omistus yhtiössä, osuus on nyt 38,6 prosenttia. Hänen omistamiensa SRV:n osakkeiden kappalemäärä on nyt 14 212 841.

Timo Kokkilalla ei ollut aiemmin merkittävää omistusta SRV:ssä. Hänen osakkeidensa määrä oli ennen nyt tehtyä siirtoa ainoastaan 5 000 kappaletta.

Diplomi-insinöörin koulutuksen saanut Timo Kokkila toimii SRV:ssä hankekehityspäällikkönä. Hän nousi yhtiön hallitukseen viime keväänä. Timo Kokkila on syntynyt vuonna 1979.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ilpo Kokkila luovutti merkittävän osan SRV:n osakkeistaan pojalleen”

Jätä kommentti