Ramboll osti nyt Groundian

Ramboll Finland Oy on tehnyt kuukauden sisään jo kolmannen yrityskauppansa ostamalla ympäristötekniikan konsulttiyritys Groundia Oy:n koko osakekannan. Groundian palveluihin kuuluvat ympäristötekniset suunnittelu-, tutkimus- ja rakennuttamistehtävät. Yrityksessä toimii 12 asiantuntijaa Jyväskylässä, Kuopiossa ja Tampereella. Henkilökunta siirtyy välittömästi osaksi Rambollin organisaatiota.

Ramboll Finland Oy on tehnyt kuukauden sisään jo kolmannen yrityskauppansa ostamalla ympäristötekniikan konsulttiyritys Groundia Oy:n koko osakekannan. Groundian palveluihin kuuluvat ympäristötekniset suunnittelu-, tutkimus- ja rakennuttamistehtävät. Yrityksessä toimii 12 asiantuntijaa Jyväskylässä, Kuopiossa ja Tampereella. Henkilökunta siirtyy välittömästi osaksi Rambollin organisaatiota.

”Yhdistymisellä vahvistetaan osaamista ja palvelujamme jätehuollon, pilaantuneiden maiden sekä ympäristövaikutusten arvioinnin toiminta-alueillamme. Kaivosalan ympäristöasioiden konsultoinnissa resurssien yhdistäminen tuo merkittävää lisäosaamista ja liiketoimintamahdollisuuksia Rambollille. Groundian asiantuntijoiden liityttyä vahvuuteemme pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös alueellisesti entistä vahvemmin edellä mainituilla palvelualueillamme”, Rambollin vesi- ja ympäristö -toimialan johtaja Pentti Manninen toteaa.

”Rambolliin liittymisen myötä pystymme osallistumaan laaja-alaisiin hankkeisiin ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia hankekokonaisuuksia Rambollin laajan palveluvalikoiman myötä. Osaamisen ja palvelujen kehittäminen ovat tärkeässä asemassa”, Groundian toimitusjohtaja Janne Huttunen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll osti nyt Groundian”

Vastaa